Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Café It Houtsje

Café, Catering, Bar
Bedrijfsgegevens
Oude Koemarkt 6
8441EV Heerenveen

Website: http://www.ommes.nl/
Telefoonnummer: 0513610283

Contactpersoon
Naam: Dhr. Tom Mulder
Emailadres: houtsje@planet.nl
Telefoonnummer: 0622794953

Social Media
Twitter https://twitter.com/cafehoutsje
Facebook https://www.facebook.com/tom.mulder.54

Bedrijfsactiviteiten
Café, Catering, Bar

Uitgebreide beschrijving

Na dat we in juli 2009 tot de grond toe zijn afgebrand zijn we sinds oktober 2010 weer geopend. Ons horeca bedrijf bestaat nu maar liefst uit drie verdiepingen en een prachtig dakterras! Op de begane grond ademt het café de gezellige bruine sfeer uit zoals u al 20 jaar van ons gewend was. Alle schaatskampioenen van Thialf hangen aan de wand en vele andere schaatspronkstukken zijn hier te bewonderen. 


De blikvanger is het originele schaatspak van Eric Heiden waarin hij 5 gouden medailles behaalde tijdens de O.S. van 1980 in Lake Placid ! De zilveren medaille welke Jan Ykema won tijdens de O.S.van Calgary, heeft Jan aan It Houtsje geschonken en is hier te bewonderen.


U kunt op de begane grond alle belangrijke sport evenementen live volgen op groot scherm en meerdere tv’s. Bij grote belangstelling gaat ook de “Sportzaal” , op de tweede verdieping, open.

 

In de zomer is het café voorzien van een prachtig groot terras met de meeste zon uren van het hele plein! Tijdens de winter staat hier een stijlvolle overdekte en verwarmde serre. Het café is alle dagen geopend, door de week vanaf 15.00 uur (zomers 12.00 uur) en vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur.


 
De tweede verdieping is in Engelse stijl ingericht en is de Sportzaal genoemd. Hier hangen foto’s van sportcoryfeeën, sportverenigingen etc. uit de rijke sport historie van Heerenveen en omstreken. Van skûtsjesilen tot waterpolo van voetbal tot ijshockey.


De derde verdieping bestaat uit een prachtige vide, met chesterfield banken voor een open haard en aansluitend een prachtig dakterras! Deze tweede- en derde verdieping zijn vrijdag- en zaterdagavond geopend. De tweede en derde verdieping zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw bedrijfs- of privé feest of voor het geven van een presentatie. Dit is in principe zeven dagen per week mogelijk.Voor bedrijven of presentaties staat de modernste audio en video apparatuur tot uw beschikking waaronder een 2.5 meter groot scherm. Door middel van een laptop aansluiting kunt u hiervan gebruik maken ook kunt u gebruik maken van internet of WI-FI.Voor  vergaderingen,bijeenkomsten of feesten vanaf ca.15 tot ca. 200 personen, alles is mogelijk op de bovenverdiepingen! Ook kunnen wij alle soorten buffetten voor u verzorgen tot ca. 150 personen. Dit doen wij in samen werking met Eetcafe de Buurman, inderdaad de naam zegt het al, onze (over)buurman!Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Is bovenstaand profiel van uw organisatie, dan kunt u hieronder uw bedrijfsvermelding claimen en activeren waarbij u tevens direct member kunt worden.
U ontvangt direct een inlogcode waarmee u als member direct uw profiel kunt aanvullen.


Uw profiel wordt na goedkeuring door de beheerder van Heerenveen Business Plaza geactiveerd waarna uw profiel zichtbaar is.

Activeer mijn bedrijfsvermelding

Members en partners van Heerenveen Business Plaza

  • oranjewald
  • It Houtsje
  • hier uw logo
  • Ondernemerskring Heerenveen
  • Hajé Hotel
  • Sidijk
Profiteer van de voordelen als member van Heerenveen Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Heerenveen
Business Plaza Nederland
Voordeel op Internet