Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Heerenveen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Heerenveen Business Plaza alle Heerenveense ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Heerenveen Business Plaza:
Het doel van Heerenveen Business Plaza is om Heerenveense ondernemers GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Heerenveen Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Heerenveen vindbaar. Op Heerenveen Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Heerenveense ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is GRATIS op Heerenveen Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Heerenveen Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw GRATIS profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Heerenveen Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Heerenveen Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Heerenveen Business Plaza

  • oranjewald
  • It Houtsje
  • hier uw logo
  • Ondernemerskring Heerenveen
  • Hajé Hotel
  • Sidijk
Profiteer van de voordelen als member van Heerenveen Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Heerenveen
Business Plaza Nederland
Voordeel op Internet